Leveranser / referenser

Vi tillför ledarskap i våra uppdrag som omfattar både direkta ledarroller och specialistkompetenser.
Vi har branschkunskaper från Bank, Försäkring, Finans, Fordon, Telekom och Offentlig Sektor.

Exempel på våra leveranser är:

Kundsegment: Bank/Finans
Tjänsteområde: Test- och kravledare
Leverans:
För den nya internetbanken ansvara för att integrera och vidareutveckla ett inköpt system som hanterar webbredaktörernas användargränssnitt i nya internetbanken. Arbetet inkluderade testledning och kravledning samt genomförande av automattester.
Kundsegment: Försäkring
Tjänsteområde: ScrumMaster
Leverans:
Scrummaster har hjälpt utvecklingsteamet att följa den agila arbetsprocessen. I samarbete med Product Owner har ScrumMastern skapat och underhållit backlogg samt planerat och följt upp releaser och sprintar. Ansvaret har även innefattat att leda dagliga StandUps samt hjälpt teamet att samarbeta samt skyddat teamet från yttre störningar.
Kundsegment: Försäkring
Tjänsteområde: ISR (IT Solution Responsible)
Leverans:
Ansvarig för den dagliga operationella verksamheten och för det 10 personer stora utvecklingsteamet. I nära samarbete med verksamheten utveckla systemet mot framtida behov i ett nordiskt perspektiv. Ansvaret har innefattat att säkerställa kvalitet, effektiva leveranser och att systemet är förvaltningsbart, god planering och uppföljning. Parallellt med rena affärskrav har ett stort fokus legat på kvalitetshöjande åtgärder i utvecklingsprocessen.
Kundsegment: Finans
Tjänsteområde: Databasspecialist
Leverans:
Ansvar för att ha utbildat systemarkitekter, projektledare, support och produktansvariga och utvecklat riktlinjer för smart databasföring, både för en lokal och en central databaslösning, med avseende på prestanda med rätt datamodell, data- och informationslager, vertikal och horisontell skalning med Microsoft moderna skalningsfunktioner och tillgänglighetslösningar.
Kundsegment: Bank
Tjänsteområde: Mjukvaruarkitekt
Leverans:
Mjukvaruarkitektur med fokus på arkitektur, teknisk design, hjälp i kravanalys, systemutveckling samt stöd till teamets utvecklare i ett kundlojalitetsprojekt. Uppdraget innefattade även implementation av FATCA där konsulten arbetade med mjukvaruarkitektur och kravanalys.
Kundsegment: Bank
Tjänsteområde: IT-Arkitekt
Leverans:
IT-Arkitekt och Systemutvecklare i ett team med uppdrag att bygga en banksajt som är enkel och användbar på alla plattformar – datorer, tablets och smartphones. Uppdraget innebar utmaningar inom webbdesign, säkerhetslösningar, integration med banksystem. Med hjälp av bra ProjektScope, Scrumstruktur och Enhetstester, levererade projektet den första releasen efter bara fyra månaders utveckling och test. Kunden blev mycket nöjd och har efter detta anammat projektmetodens fördelar till andra delar av deras IT-förvaltning.
Yacero växer och söker fler medarbetare!  -  Skicka INTRESSEANMÄLAN
 • Yacero AB

  Skeppsbron 28
  111 30 Stockholm
  Sverige
 • Kontakta oss

  08-32 88 50
  info@yacero.se
 • Utvecklas med Yacero

  Skicka in en intresseanmälan
  Klicka HÄR